Otthon idegenben

Picture
2011. november 1. Érd, Treff Sportcentrum, Piroska u.6.  


November 1. Halottak napja. Ezen a napon emlékezünk azokra a szeretteinkre (rájuk mindig emlékezünk, de ez a nap csak az emlékezésé), akik sajnos már nem lehetnek velünk.

Aki teheti, kilátogat a temetőbe egy mécsessel, egy szál virággal, hogy tiszteletét tegye és emlékezzen. Nem a legtökéletesebb nap egy bajnoki lejátszására. Eléggé tartalékos csapattal tudunk előre láthatólag nekivágni az érdi útnak. Sokan vidékre mennek, ahol a szülők, nagyszülők nyugszanak, vagy épp a pesti temetőkben róják le tiszteletüket az eltávozottak előtt. Érdekesség, hogy a mérkőzés helytelenül lett lejelentve (melyet jeleztünk ellenfelünk felé már elég rég), így azt is megtehetnénk, hogy nem megyünk el, és a mérkőzést 5-0-ás Kinizsi győzelmet hozna. Természetesen ezt nem tesszük, ahányan leszünk, annyian leszünk.

A félreértések elkerülése véget leszögezzük, nem a mérkőzés ellen van kifogásunk, örömmel játszunk bárkivel, bárhol és szinte bármikor…de nem ezen a napon.

Külön megköszönjük azoknak, akik november 1.-én szánnak időt és energiát arra, hogy ezt a mérkőzést le tudjuk játszani… 


… ezen a találkozón minden gólunkat szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek ajánljuk, akik csak fentről nézhetnek minket.


 

Kidőlt az oszlop

Picture
Kedden Csík Balázson feltáró  műtétet végeztek, ahol megállapították, nagyobb a baj, mint sejtettük. Sajnos Balázsra újabb műtét vár, amikor szalagplasztikát végeznek a térdében januárban, így egyértelműen kimondhatjuk, a védelem oszlopa erre az idényre kidőlt a sorból.

Természetesen Balázs addig is a csapat segítségére lesz, hisz külön foglalkozik majd az új játékosokkal és segíti őket a fejlődésben.



 

Csapatépítő tréning vol.1 

Picture
A héten nem tartott edzést a csapat, pénteken viszont nem ártott egy kis „ismerkedés”, ami kimondottan remekül sikerült.

Káposztásmegyeren a Sportpubban gyűltek össze a vitézek, hogy pár ital legurítása mellett egy jót beszélgessenek, de mivel sportpub, és mivel péntek, így szerencsénkre az Eurosport2-n élőben nézhettünk nagybetűs floorballt, hisz Csehországban épp most zajlik a Bajnokok Kupája, és a két férfi elődöntőt tekintettük meg.

Volt nagy riadalom a pubban, hisz a többi vendég nem igazán értette, mi is zajlik a hátsó nagyasztalnál, ahol egy csomó srác tombol valami „botos játékon”.

Így igaz, eufórikus állapotban néztünk két remek mérkőzést.

Fura volt nézni a világ legjobbjait, pláne úgy, hogy páran a csapatból testközelből is megtapasztalhatták, milyen ezek ellen a sztárok ellen játszani.

Pataki Viktor teljesen kivetkőzött magából, ő egy idő után helyet is cserélt Andrissal, mert már nem bírta nézni a mérkőzést.

Pizza, sör, fröccs, jó  társaság, floorball meccs a tévében…mi kell még?

Sok mindenről esett szó, remek hangulatú tanulságos este volt…és ahogy elnéztük, biztos lesz folytatása.


 

Kedden műtét

Picture
Sajnos a pénteki vizsgálaton kiderült, hogy a CH elleni mérkőzésen sérülést szenvedett Csík Balázs nem kerülheti el a műtétet.

Balázs porckosara sérült, amit jövő hét kedden atroszkópos műtét keretében fognak helyre állítani.

Félni nincs okunk, hisz a műtétet egy remek sportsebész, dr. Bodó László végzi majd az Uzsoki Utcai Kórházban. Balázsnak szerencsére csak 1 éjszakát kell bent töltenie és ha szerencsénk van, a rájátszásban már ismét a védelem erőssége lehet.



 

Edzőmeccs

Picture
A felkészülés keretén belül október 19.-én szerdán este edzőmérkőzést játszunk a White Sharks csapatával az Építőkön, este 20.30-tól.


 

Lélektani vereség

Picture
Nehéz szavakba önteni, mi történt Veszprémben, nincs is értelme a harmadokat egyesével elemezni, elmesélni.

Nagy verésbe szaladtunk bele, de ezt csak magunknak köszönhetjük.

Ami az első két fordulóban remekül működött, az az utolsó kettőben csődöt mondott, Veszprémben ráadásul csúfosan.

Egyszerű taktikával készült ellenünk a hazai csapat, amit az első perctől láttunk is, mégsem tudtunk tenni ellene semmit. Az első harmadban még valahogy tartottuk magunkat, bár ott is a hazaiak helyzeteiről szóltak a percek. A második harmadban már sok hiba volt, de az igazi összeomlás a harmadik játékrészben következett be. Rendre 1 védő vette fel a küzdelmet 3 érkező támadóval, vagy még annyi sem, számtalanszor kihasználtatott helyzetbe hozva kapusunkat.

Mégis azt kell mondjuk, szükségszerű  vereség volt, mert a mérkőzés utáni megbeszélésen számos olyan döntés született,ami a csapat további működését, céljait nagyban befolyásolja.

Talán eljött az a pillanat, amikor mindenki leszáll a „magas lóról” és reálisan látja a dolgokat.

A feladat adott, s a célok elérését csak kemény munkával lehet elérni. Ha mindenki kiveszi a részét a közösből, elérhetünk oda, ahova ez a csapat a képességei alapján való…lesz.

A következő mérkőzésünkig kereken 1 hónap áll rendelkezésünkre, ebben az 1 hónapban rendeznünk kell sorainkat.

A minimális célkitűzés a felsőházba kerülés.



ca-pub-6505528959990217