Kinizsi TTK - Ares HC 2030

Picture
Elérkezett hát az idő, frissen alakult csapatunk első hivatalos meccsét játszhatta szombaton, amikor is az Ares HC 2030  csapatát fogadta Érden. 

A mérkőzés előtt már jó volt a hangulat, mert csapatunk egy része akkor szembesült a ténnyel, hogy nem megérdemelt az OB1-ben elért harmadik helyezése, amit szerintünk kicsit erős így kijelenteni, de ezen szavak hallatán is higgyük el, hogy csak a jó akarat vezérli...

A mérkőzésen még csapatunk elég hiányosan állt fel, ezt igazolja, hogy csak 9 fővel tudtuk képviseltetni magunkat. A pozitívum viszont az volt, hogy így pályakezdő játékosaink is fontos szerepet tudtak vállalni csapatunkban akik bizonyították rátermettségüket.
A mérkőzés menetrendszerűen 16:30-kor kezdődött. A meccsen hamar sikerült meglepetést okoznunk, amikor is csapatunk kapitánya, Pataki Viktor rögtön a kezdés utáni 16. másodpercben egy hátra passzolt labdából megszerezte csapatunk első hivatalos gólját. A mérkőzésen ezután 8 és fél percig képtelenek voltunk a gólszerzésre, pedig rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Ezután jött csapatunk "kalapácsa", Klinghammer Zoltán, aki megtörte a jeget a meccs 9.percében és ezután gólzáporos első periódust sikerült produkálnunk, amelyben  10-0ás összesítéssel zártunk.
A második két játékrész is egy-egy hat perces gólcsenddel kezdődött, de most az ellenfél megtörésében, a Csík testvérek siettek csapatunk segítségére. A második harmad sem maradt le túl sokkal az elsőtől, mert most 9 gólt sikerült értékesítenünk. Második harmadban csapatunk egy új játékosa Muraközi Gábor aki még szinte "gólyának" számít a floorball világában,  megszerezte első gólját, amit sajnálatos módon a bírók nem jól láttak és másnak adták  a gólt, de a gól az gól. 
A harmadik harmadban már alább hagyott lendületünk, a harmadok során egyre csiszolódó   játékunk, az eredményesség rovására ment, de a lényeg, egy egységes csapat kialakítása.  A meccs legvégén (59:59) még sikerült gyorsan betalálnunk a meccs vége előtt és így kialakítottuk a 25:0 -ás végeredményt. Végezetül még érdemes megemlíteni Bäck András nevét, aki most augusztusban kezdte meg floorballos pályafutását és pár edzést és edzőmeccset a háta mögött hagyva, 5 pontot szerzett a meccsen többek között megszerezve első gólját is és Szabó Gergelyt akinek ugyan most nem volt annyi dolga mint eddigi meccseinken, de hibátlanul védett 60 percen át.
Összességében remek meccs volt, se az ellenfélre, se a játékvezetésre nem lehet panaszunk ,mert korrekt volt mind a kettő . A meccsen legpozitívabb momentumként talán azt tudnám kiemelni, hogy csapatunk minden pályára lépő játékosának sikerült gólt szereznie, ami talán már egy irányjelzés a jövőre nézve!



valakiakisenki
9/4/2011 11:26:40 pm

Örömmel láttam, hogy meghallgattátok a tanácsom a kinézettel kapcsolatban.
További sikeres szereplést!
Minden jót!

Reply
Admin
9/5/2011 03:49:08 am

Köszönöm tanácsod, jókívánságod, igen hasznosnak találtam a tanácsod és elkezdtem alkalmazni :D
Üdv: Balázs

Reply
9/7/2011 09:53:37 pm

mi az nem jött el az ellenfél? :)

Reply



Leave a Reply.


ca-pub-6505528959990217